Despre mine

Îmi place cum arde focul în sobă, chiar dacă aceasta necesită în prealabil o muncă de procurat lemne, tăiat și stivuit…

soba

Îmi place să scriu de mîna deși, ah! ce repede curg literele la tastatură!

Îmi place o casă veche cu cerdac, broderii și sculpturi în lemn chiar dacă meșterii petrec mult mai mult timp lucrîndu-le decît aranjînd niște panouri de sticlă pe o structură de metal pentru a obține o construcție zice-se modernă. Aș îndrăzni să spun că sînt construcții grăbite, ca și lumea în care trăim.

Îmi place un apus de soare, un răsărit, o floare, un peisaj chiar dacă acestea ne imploră să le acordăm măcar cinci minute din timpul nostru prețios.

Îmi place tare mult acel detaliu care face diferența chiar dacă își cere partea lui de migală și timp. Îmi place pentru că personalizează, pentru că face să iasă din obișnuit, monoton, banal… Pentru că noi sîntem persoane unice cu daruri diferite și aceasta trebuie să se reflecte în toate lucrurile care ne înconjoară și care ne reprezintă.

Îmi place peste măsură să lucrez de mînă chiar dacă pot cumpăra de la supermarket un obiect asemănător care să îmi satisfacă o nevoie de bază fără să petrec ore în șir împletind. Nu mai vreau să îmi satisfac doar nevoile de bază ci și nevoia de frumos. Îmi place cum frumusețea ireală a copilașilor este pusă în valoare de lucrușoarele tricotate dantelate și dichisite care încîntă inimile mamelor.

sneak preview rochita fabel

Îmi place să lucrez cu fire naturale chiar dacă lucrușoarele necesită mai multă atenție și îngrijire, consider că timpul meu merită fire de calitate. Nu îmi place cum copilașii mei transpiră în puloverele acrilice din comerț făcute în serie, fără suflet…

Simt nevoia să trăiesc mai lent: cu cît alerg mai mult cu atît timpul trece mai repede, cu cît mă așez mai mult, cu atît se așează și timpul lângă mine și are răbdare cu mine să îmi împlinesc visele.

Așadar, bine ați venit în lumea domnițelor cochete, dichisite, împodobite…Vă voi întâmpina cu multe modele croșetate și tricotate cu instrucțiuni de realizare pas cu pas în limba română, care să aducă în viața voastră culoare,  Tehnici de lucru istețe, lecții video, ponturi, șiretlicuri, de toate veți găsi în Atelierul Domniței! Modelele sunt preluate de la DROPS Design dar nu numai, iar buticul vă oferă firele necesare proiectelor. Vă aștept cu drag!

A voastră,
Domnița Ralù

8 păreri la “Despre mine”

  1. Desi presupun ca sunt veterana printre voi, desi stiu sa tricotez si sa crosetez, niciodata nu voi spune: „Gata, nu mai am ce invata, stiu tot!”
    Voi urmari cu atentie tot ce postati, sunt sigura ca voi invata multe lucruri noi.
    Multumesc!

    1. Ah ce-mi plac oamenii ca dumneavoastră care nu își închid singuri ușile către cunoștințe noi, mereu deschiși, mereu dornici de a se depăși pe ei înșiși, cu aceștia facem noi treabă :) Bine ați venit și vă mai așteptăm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>