Modele DROPS Traduse în română – 1 DROPS 159 – 4 Call it Spring

De acum înainte veți găsi aici fișierele cu modelele DROPS traduse în limba română. Pe pagina magazinului vor fi introduse link-uri către articolul fiecărui model în parte.

Top de vară tricotat circular cu gât rotund și borduri dantelate. Topul este lucrat de jos în sus.

4-2

Aici este pagina modelului de pe site-ul oficial DROPS Design.

Aici găsiți pagina modelului pe buticul nostru.

În sfârșit, făcând click pe link-ul de mai jos, puteți descărca gratuit fișierul cu instrucțiunile de realizare a acestui model traduse în limba română exclusiv în Atelierul Domniței. 159 – 4

Dacă vă decideți să lucrați acest model și întâmpinați dificultăți nu ezitați să ne lăsați comentarii la acest articol.

Vă doresc o zi frumoasă!

Raluca

Like & share:

5 păreri la “Modele DROPS Traduse în română – 1 DROPS 159 – 4 Call it Spring”

      1. :) Doamnă dragă, de abia am inițiat această campanie de traduceri. Este primul model și suntem la început. Țineți aproape pentru alte modele. Spor la creație!

  1. ma bucur ca v-am gasit. Ati avut o initiativa extraordinara. Invidiam persoanele din alte tari care aveau pagini traduse in limba lor si ma intrebam de ce la noi nu exista asa ceva. Va multumim ca existati si va urmarim cu interes.

    1. :) Mulțumesc pentru mesajul cald. Ne bucurăm dacă vă suntem de folos în această activitate minunată și plină de satisfacții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>