Cum tricotez eu

Tot hoinărind pe internet, am aflat că sunt mai multe moduri de a tricota. Se pare că eu, și în general noi, în România, tricotăm în „stil continental pentru că ținem firul în mâna stângă. Cei care tricotează în stil englezesc sau american țin firul în mâna dreaptă. Mie personal mi se pare un stil greoi și ineficient.

Ce să mai zic de mamaia mea draga de ea care ține firul după gât! Dar, suntem diferiți și fiecare e liber să aleagă varianta care i se potrivește cel mai bine.
Dar, pentru modul în care țin firul și în care tricotez eu personal am un argument teribil: Miriam Tegels, femeia care tricotează cu viteza cea mai mare din lume. Priviți mai jos o imagine cu modul în care ține dânsa firul de tricotat și urmăriți un filmuleț cu Miriam tricotând.
Cum ținem firul de tricotat/croșetat

Poate o să îmi spuneți că tricotatul ar trebui să rămână o activitate relaxantă unde să nu patrundă „stresul” eficienței și al vitezei. Zic da, dar când văd sute de modele minunate și aș vrea să le încerc pe toate credeți-mă că sunt avidă după metode de mărit viteza de lucru pentru a ajunge mai repede la ele! :)

Like & share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>